Els Passadors es posposa al 27 de setembre

Comuniquem que la cursa de muntanya Els Passadors, que havia de tenir lloc el dia 5 d’abril d’enguany, queda posposada. Finalment, veient com avança la situació actual del COVID-19, s’ha pres la decisió d’ajornar la primera edició d’Els Passadors per motius de salut.

L’esdeveniment, però, no es cancel·la. El confinament col·lectiu a casa ha provocat que les ganes de sortir a córrer i a gaudir dels paisatges que ens envolten i formen part de la terra que tant estimem siguin més grans que mai, igual que les ganes d’organitzar Els Passadors. Per aquest motiu, la cursa finalment se celebrarà el dia 27 de setembre d’aquest mateix any.

Tot i posposar aquesta decisió tot el màxim possible per evitar fer-ho, finalment és un imperatiu per a nosaltres procurar per la salut de totes i cadascuna de les persones que faran d’Els Passadors una gran festa de l’esport i amor per la natura, sigui el dia que sigui.

És per això que us demanem comprensió i responsabilitat. Quantes més persones ens quedem a casa, abans podrem sortir al carrer i a gaudir de les curses de muntanya.

Totes les persones inscrites a la cursa mantindran la seva inscripció. En cas que alguna de les persones inscrites es vegi afectada per aquesta decisió demanem que ens ho fagi saber a través del correu elspassadors@gmail.com i ens posarem en contacte per a solucionar-ho.

Comparteix aquest article!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *