Ja hem publicat els recorreguts!

Els Passadors està formada per dos recorreguts diferents: un de 15 km i un altre de 8 km. Ja els hem publicat al nostre web perquè us els aneu memoritzant!


El traçat llarg de 15 km s’enfila pel Coll de Falcó fins a arribar a la Font de Tarabaus, i tot seguit segueix pujant fins a Querroig, on comença el descens cap al pas fronterer. El traçat curt de 8 km puja directament fins al Coll de la Farella, on a partir d’allà es dirigeix cap al pas fronterer. Tots dos recorreguts comencen a la Rambla de Portbou, entren a la Ribera i es troben al Coll de la Farella, on comparteixen el tram final que arriba fins al lloc de sortida.


Aviat obrirem les inscripcions a la cursa, estigueu atents! No us podeu perdre el Nord.

Comparteix aquest article!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *