Els Passadors #FemEmpordà

Els amics de Fem Empordà ens han publicat al seu web! Trobareu tota la informació de la cursa Els Passadors al web de Fem Empordà. En aquest portal s’hi publiquen tots els esdeveniments que organitzen els ajuntaments, associacions, activitats sense ànim de lucre, activitats esportives… En definitiva, tot el que passa a l’Alt Empordà ho trobareu a Fem Empordà. Ells mateixos es defineixen com a persones que creuen en el que fan i que és important gaudir plegats del que ens ofereix aquesta comarca tan bonica que tenim, l’Alt Empordà. Us convidem a visitar el seu web i el seu perfil a les xarxes socials, no us perdreu res!


Nosaltres Els Passadors #FemEmpordà, i vosaltres?

Comparteix aquest article!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *